NL  GB  DE
 Zoek
Home  »  Wila Kenniscentrum  »  Sales en Services  »

Sales en Services

Dankzij haar efficiënte verkoop- en distributie-kanalen en haar relatie met ‘s werelds grootste kantpersfabrikanten, kan elke kantpersgebruiker overal ter wereld beschikken over het New Standard Tooling, Clamping en Crowning systeem van Wila. Sta eens stil bij het feit dat een groot aantal van de vooraanstaande kantpersfabrikanten als eerste montage kiezen voor de New Standard gereedschapssystemen, klemmingen en bomberingen van Wila. In een aantal gevallen hebben deze fabrikanten zelfs licentieovereenkomsten met Wila gesloten, zodat ze kunnen profiteren van onze unieke technologie en onze producten kunnen fabriceren onder hun eigen naam, uiteraard volgens zeer strikte voorwaarden.

Over die strikte voorwaarden gesproken: Wila verzorgt uitgebreide trainingen die garanderen dat fabrikanten en andere Wila-vertegenwoordigers in de wereld in staat zijn om juiste adviezen en de beste service te geven, zowel op het gebied van onze uiterst moderne New Standard gereedschapssystemen, klemmingen en bomberingen, als ook wat betreft onze nieuwe European Style en American Style precisie-gereedschapssystemen.

Wat betreft die service… in dat kader mag natuurlijk niet onvermeld blijven dat New Standard door de hoge kwaliteit van alle onderdelen, door de modulaire opbouw en door de (betrekkelijke) eenvoud van het systeem weinig servicebehoeftig is. Hiermee wordt gegarandeerd dat kantpersfabrikanten en eindgebruikers kunnen rekenen op Wila en op Wila USA voor support in de breedste zin van het woord voor al onze producten.

Waar het gaat om sales en services mag de rol die Wila daarbij toekent aan internet zeker niet onvermeld blijven. Vooral naar de toekomst voorziet Wila via www.wila.nl en www.wilausa.com een nog hechtere samenwerking met kantpersfabrikanten, toeleveranciers en producenten. In het kielzog daarvan zullen de Wila New Standard gereedschapssystemen, klemmingen en bomberingen snel uitgroeien tot de wereldstandaard voor kantpersproductiviteit.© WILA 2014  disclaimer Wila b.v.  |  T +31 573 289 850  |  F +31 573 257 597  |  E info@wila.nl