Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 

Sales Info Bulletin: WILA lanceert Tool Advisor


 

Deze Sales Info Bulletin informeert u over de lancering van WILA's revolutionaire tooling software: de Tool Advisor.

 

WILA lanceert Tool Advisor

Enkele maanden na de succesvolle lancering van WILA's Webshop, lanceert WILA de Tool Advisor: Deze high-end engineeringstool stelt de gebruiker in staat online te bepalen welk kantpersgereedschap het meest optimaal geschikt is voor een specifiek buigvraagstuk. 

De Tool Advisor is voor het eerst ge├»ntroduceerd tijdens de EuroBlech en Fabtech en is nu beschikbaar in de WILA Webshop. Indien u al een Webshop account heeft, kunt u de Tool Advisor direct gebruiken. 

Optimaal advies
Om een zo optimaal mogelijk advies te genereren, biedt de Tool Advisor de gebruiker de mogelijkheid aanvullende gegevens in te voeren. Gegevens als type kantpers, type kantpersgereedschap alsmede soort en dikte van het te buigen materiaal. Bovendien kan de gebruiker een tweedimensionale schets maken van zijn plaatproduct.  

Op basis van al deze gegevens komt de WILA Tool Advisor tot een passend advies. Daarbij wordt eerst vastgesteld of een gereedschap uit het bestaande WILA New Standard Premium assortiment matcht met het buigvraagstuk. Zo mogelijk worden zelfs verschillende gereedschapssuggesties gedaan. Waarbij zaken als prijs, belastbaarheid en algemene inzetbaarheid nader worden gepreciseerd. 

Ontwerp eigen special
Indien het gewenste gereedschap niet beschikbaar is als standaard oplossing, is het mogelijk een speciaal gereedschap te ontwerpen en heeft u tevens de mogelijkheid de special te bestellen via de Webshop. Prijs en levertijd worden voor de speciale gereedschappen direct getoond. 

Na eenmalige registratie in de Webshop is het mogelijk de Tool Advisor te gaan gebruiken via: https://webshop.wila.nl/tool-advisor/

Indien u vragen heeft over de Tool Advisor, neemt u gerust contact op via: +31(0)573 289 850

© WILA 2017 aanmelden | afmelden | contact | www.wila.nl