Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 

WILA wederom aanwezig tijdens TechniShow 2016


 

In deze nieuwsbrief informeert WILA u over de TechniShow, die van 15 tot 18 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Gratis toegang TechniShow

WILA is wederom aanwezig met een stand op de TechniShow die plaatsvindt op 15-18 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van materialen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Tijdens deze dagen zal WILA onder andere de New Standard Pneumatic Tool Holders evenals het TIPS systeem aan het publiek presenteren.
 
Indien u belangstelling heeft de beurs te bezoeken, kunt u bij WILA gratis kaarten bestellen. U vindt ons in hal 7, stand B040

Bestel hier uw gratis kaarten »

Innovator status voor Pneumatic Tool Holders & TIPS

Het WILA TIPS (Tooling Identification and Positioning System) systeem én de New Standard Pneumatic Tool Holders zijn door de jury van de TechniShow 2016 bekroond met de Innovator status. Waar vorig jaar nog het Easy to Move systeem bekroond werd met de Platina TechniShow Innovatie Award staan dit jaar TIPS en Pneumatic Tool Holders in de schijnwerpers.

Beide 'Innovators' zullen tijdens de TechniShow te zien zijn op de WILA stand. 

Guided Tours

Dit jaar neemt WILA wederom deel aan de 'Guided Tours' tijdens de TechniShow. De 'Guided Tours' zijn bedoeld om bezoekers meer inzicht te geven in de trends en in het aanbod van de productietechniek. Tijdens deze tour voorziet een adviseur de bezoeker van een rondleiding langs vijf stands waarin de betreffende deelnemers uitleg geven over bepaalde trends en noviteiten. Het thema van dit jaar is 'Smart Industry': De revolutionaire integratie van ICT en geavanceerde technologieën in de industriële productieketen. WILA neemt deel aan de volgende subthema's: Smart Software & Smart Machines. 

U kunt zich via de site van de TechniShow gratis inschrijven voor de Guided Tours. 

Inschrijven »

Noviteiten TechniShow: TIPS

Het WILA gepatenteerde 'Tooling Identification and Positioning System' (TIPS) detecteert en identificeert continu gereedschappen zowel in de kantpers als het opslagsysteem. Door het zeer nauwkeurig uitlezen van de gereedschappen geeft het TIPS systeem aan of het juiste gereedschap is gebruikt, de lengte van het gereedschap correct is en wat de exacte positie in de klemming moet zijn.

Met deze gedetailleerde informatie worden zowel fouten alsmede proefbuigingen voorkomen wat resulteert in een sterkte productiviteitstoename. Dit is met name zeer kritisch in automatische buigcellen met automatische gereedschapswissels.

Noviteiten TechniShow: Pneumatisch klemsysteem

WILA's gepatenteerd Pneumatisch klemsysteem gebruikt luchtdruk in combinatie met een zelf klemmend mechanisme om gereedschappen te klemmen. Door luchtdruk te gebruiken (in plaats van hydraulische olie) worden de gereedschappen vele malen sneller geklemd en gelost. Met dit unieke systeem neemt de snelheid van gereedschap wisselen opnieuw toe wat resulteert in een sterke productiviteitstoename. 

Deze zelfklemmende New Standard Premium klemsystemen (NSCL-II-SL/UPB) alsmede de New Standard Premium Bottom Tool Holders (OB-II-SL/UPB) zijn bij uitstek geschikt voor kleinere, vaak elektrisch aangedreven, kantpersen en voor kantpersen met automatische gereedschapwisseling (ATC). 
© WILA 2016 aanmelden | afmelden | contact | www.wila.nl