Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 

Press Brake Productivity Sales Info Bulletin 2015-II: A3/G3


 

Geachte klant,

Om blijvend toegevoegde waarde te realiseren aan onze producten, zijn wij voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Een van deze productverbeteringen is de A3-G3 klemlijst. De A3-G3 is de opvolger van de A3-G2 klemlijst met als belangrijkste voordeel dat de levensduur van de slang is verlengd. Hieronder vindt u een toelichting van de verschillen tussen beide klemlijsten.

 

Product update: A3-G3

Om ervoor te zorgen dat de levensduur van de slang wordt verlengd, is de bevestiging van de aansluiting van de A3-G3 klemlijst gewijzigd ten opzichte van de A3-G2 (zie foto's). De kopse kanten van de A3-G3 klemlijst zijn voorzien van een extra opsluitprofiel en twee extra boutjes waardoor er minder speling bij de slangaansluiting ontstaat. Daarnaast is aan beide zijden van de klemlijst een klemnok komen te vervallen. Dit heeft nagenoeg geen invloed op het klemmen van WILA gereedschap. Deze constructiewijziging zorgt er echter voor dat de totale opbouwlengte aan beide zijden 6.5 mm langer wordt.

A3-G2 aansluitzijde                                                A3-G2 ontluchting

A3-G3 aansluitzijde                                                A3-G3 ontluchting

Ongewijzigd is de keuze van de aansluiting. Het is ook bij de A3-G3 klemlijst mogelijk om zowel de aansluiting zowel links als rechts te laten plaatsen. Let wel: deze keuze moet (nog steeds) van tevoren worden aangegeven! 

Indien u meer (technische) informatie wenst over de A3-G3 klemlijst, neemt u dan op contact op met onze specialisten via +31(0)573 289 850 of info@wila.nl. Actuele handleidingen kunnen via de WILA Brandportal worden gedownload.

Technische tekening verschil A3/G2 - A3/G3
© WILA 2015 aanmelden | afmelden | contact | www.wila.nl