Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 
 
 

Press Brake Productivity Sales Info Bulletin: Product Updates

 

In deze nieuwsbrief informeren wij u over WILA's product updates. Gedurende de EuroBlech zijn deze producten aan het grote publiek getoond en worden op dit moment gefaseerd ingevoerd. Hieronder leest u meer over WILA's productvernieuwingen. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op via +31(0)573 289 850 of info@wila.nl
 

Product update: V-Lock®

De V-Lock® zorgt ervoor dat ondergereedschappen nu nog beter gepositioneerd worden. Door middel van een groef aan de achterzijde van de opname wordt het ondergereedschap zowel automatisch uitgelijnd in de X- en Y-richting, als onwrikbaar geklemd.

Sinds januari is een begin gemaakt met het aanbrengen van de V-Lock® groef in de in aanmerking  komende ondergereedschappen. In verband met onze voorraden, kan het voorkomen dat ondergereedschappen met en zonder V-Lock® groef door elkaar worden uitgeleverd.

Lees meer >>

Product update: Universele hydrauliekaansluiting

Vanaf 1 maart worden al onze Gereedschaphouders boven (Clamping) met hydraulische klemming af fabriek voorzien van een universele hydrauliekaansluiting (Crowning vanaf 1 april). U hoeft bij bestelling voortaan dus geen keuze meer te maken omtrent de gewenste hydrauliekaansluiting.

Gereedschaphouders met hydraulische klemming van de bovengereedschappen (Clamping) kunnen zowel rechts als links aangesloten worden door middel van een (meegeleverde) rechte inschroefkoppeling naar boven of achteren.

Lees meer >>

Product update: Guards

Met ingang van 1 maart worden al onze Gereedschaphouders boven (Clamping) af fabriek voorzien van een Guard (Crowning vanaf 1 April). Op Gereedschaphouders in de New Standard Premium uitvoering komen gehard stalen Guards van ca. 25 mm dik. Op Gereedschaphouders in New Standard Pro of American Style uitvoering komen kunststof Guards met een dikte van ca. 15 mm.

Lees meer >>

Product update: Cover strips en linialen

Al onze Gereedschaphouders boven (Clamping) met hydraulische klemming worden vanaf 1 maart voorzien van licht gemodificeerde Cover strips en linialen (Crowning vanaf 1 April). De uitstraling is identiek aan Cover strips en linialen met STL®. Dit staat garant voor een sterk verbeterde afleesbaarheid.

Lees meer >>

Product update: CRM 7

Deze CNC gestuurde aandrijfmotor maakt het mogelijk ondergereedschappen aan beide zijden horizontaal in- en uit te voeren. De CRM 7 wordt standaard aan de rechterzijde van de Crowning aangebracht.  

De CRM 7 wordt als standaard uitrusting geleverd op iedere New Standard Pro Crowning (NSCR-I), met een lengte tot en met 4.250 mm. Boven 4.250 mm wordt de New Standard Pro Crowning (NSCR-I) voorzien van de huidige MS 12 motor. 

Lees meer >>

Wij zijn er van overtuigd, dat de hierboven omschreven updates de functionaliteit van onze producten nog verder verhogen. Dit draagt bij aan een verdere verbetering van uw Press Brake Productivity.

Indien u meer (technische) informatie wenst over onze producten, neemt u dan op contact op met onze specialisten via +31(0)573 289 850 of info@wila.nl. Actuele handleidingen kunnen via de WILA Brandportal gedownload worden.