Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 
 
 

Press Brake Productivity Letter 2014-II

 

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste innovaties en gang van zaken bij Wila.
 

Techni-Show groot succes voor E2M® en Smart Tool Locator

De laatste Wila innovaties die getoond werden tijdens de Techni-Show van afgelopen maart zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Zo waren er tijdens de beurs veel geïnteresseerde bezoekers voor onze producten, waaronder het E2M® systeem en de Smart Tool Locator. 

Ook trokken onze innovaties de aandacht van de jury van de Techni-Show Innovatie Awards. Waar de Smart Tool Locator de Innovator status kreeg, werd het E2M® systeem bekroond met de Platina Techni-Show Innovatie Award. Dit is dé onderscheiding voor het meest innovatieve product in de metaalindustrie! 

ToolStation in twee varianten

De Press Brake Productivity ToolStation is vanaf heden beschikbaar in twee varianten. Beide ToolStations zijn ontwikkeld voor het veilig wisselen en opslaan van New Standard gereedschappen. De 'HD' variant is ontwikkeld voor het veilig wisselen en opslaan van zware en grote gereedschappen, terwijl de gewone variant uitermate geschikt is voor kleinere gereedschappen. Beide modellen bieden de mogelijkheid snel gereedschap te wisselen en hierbij is ook gedacht aan een verbeterende ergonomie van de operator. 

Meer informatie over de Press Brake Productivity ToolStation vindt u in onze folder.

Folder ToolStation

Vernieuwde Showroom

Wila investeert continu in het ontwikkelen en optimaliseren van (nieuwe) producten. Om u op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen, kunt u  in onze showroom kennis maken met onze producten. 

Om ook onze laatste innovaties te tonen, is de showroom volledig vernieuwd! Zo wordt onder andere de Smart Tool Locator en het E2M® systeem gedemonstreerd en heeft de showroom tevens een geheel andere uitstraling. 

We Live Press Brake Productivity!

Meer productiviteit per m3
Om onze visie te ondersteunen, denken wij verder dan alleen de ontwikkeling en optimalisatie van onze (nieuwe) producten. Op allerlei fronten streven wij ernaar de productiviteit zo hoog mogelijk te houden. 

Zo zijn we op dit moment bezig om de productiviteit per m3 in onze fabriekshallen nog verder op te voeren. Dit houdt in dat een aantal ruimtes in de fabriek een andere indeling en invulling krijgen, waardoor de machines en ruimtes zowel intensiever als optimaler benut worden. Door deze veranderingen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!

PBP Quick Start flyer in ruim 20 talen!

Om het gebruiksgemak van onze producten nog verder te verhogen, vindt u vanaf heden onze Quick Start flyer bijgevoegd bij uw gereedschappen. Hierin staat vermeld hoe u de Wila gereedschappen moet gebruiken in combinatie met een Wila klemming of bombering. 

Standaard leveren wij een Engelstalige variant van de Quick Start flyer. Heeft u liever de Quick Start in uw eigen taal? De Quick Start is op onze website in ruim 20 talen beschikbaar! 

Wila Quick Start