Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 
 
 

Press Brake Productivity Letter 2014-III

 

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste innovaties en gang van zaken bij Wila.
 

Vakantieperiode

Vanwege de naderende vakantieperiode is onze fabriek in week 30 tot en met 32 gesloten. Hierdoor kan het voorkomen dat wij u niet onze standaard levertijden kunnen bieden. Neem daarvoor contact op met onze verkoop- of service afdeling die gedurende deze periode uiteraard wel bereikbaar zijn via 0573 -289 850. 


Innovaties tijdens EuroBlech

Van 21 tot en met 25 oktober staat Wila op dé belangrijkste beurs in de plaatverwerkende industrie: de EuroBlech in Hannover. Op onze stand zullen de laatste Wila innovaties getoond worden, waaronder E2M® (Easy to Move) en de Smart Tool Locator® (STL). Rond september volgt meer nieuws omtrent onze overige innovaties, dus houd ons in de gaten!

Lees meer over E2M® en de Smart Tool Locator®

Meer productiviteit per m3

In de nieuwsbrief van afgelopen juni refereerden wij al naar de verbouwing in één van onze fabriekshallen met als doel de productiviteit per m3 nog verder op te voeren. Op dit moment wordt er druk verbouwd. Echter voordat de verbouwde hal in gebruik wordt genomen, wordt de fabriekshal op 30 augustus ter beschikking gesteld  voor een ligconcert. Ruim 300 bezoekers kunnen vanaf een matje of stoel luisteren naar de Canto Ostinato, uitgevoerd door het Simeon Kwartet op vier vleugels. Het muziekstuk duurt ruim drie uur. 

Krantenartikel de Stentor