Indien u deze e-mail als tekst ontvangt of slecht kunt lezen, klik dan hier voor de online webversie.
 
 
 

Techni-Show Nieuwsbrief 11-14 maart 2014

 

In deze nieuwsbrief informeert Wila u over de Techni-Show, die van 11 tot 14 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt Wila in hal 7, Stand B040.
 

Gratis toegang Techni-Show

Dit jaar is Wila wederom aanwezig met een stand op de Techni-Show die plaatsvindt op 11-14 maart in de Jaarbeurs Utrecht. De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van materialen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Tijdens deze dagen zal Wila onder andere het E2M® systeem evenals de Smart Tool Locator aan het publiek presenteren.

 

Indien u belangstelling heeft deze beurs te bezoeken, kunt u bij Wila gratis kaarten bestellen via onderstaande banner. 

 U vindt Wila tijdens de Techni-Show in hal 7, stand B040.

 

Is de banner niet zichtbaar? U kunt tevens kaarten bestellen via onderstaande link: https://www.databadge.net/estc2014/reg/tec/?catid=351252&lan=NL

Nominatie Techni-Show Innovatie Award & Made in Holland Award

Op 11 maart wordt bekend gemaakt wie er naar huis gaat met de Techni-Show Innovatie Award. Dit is dé onderscheiding voor innovaties in de metaalindustrie. U kunt nog steeds stemmen op Wila's E2M® systeem.

 

Het E2M® systeem dingt zowel mee naar de Platina, Gouden als Zilveren Techni-Show Innovatie Award. Naast deze vakprijzen wordt er tevens een publieksprijs uitgereikt. Daarnaast maken we als genomineerde kans op de Made in Holland Award: De beste innovatie van Nederlandse bodem.

 

U kunt uw stem uitbrengen via http://fd8.formdesk.com/vnuexhibitionseurope/TS-stm_awrd14 

 

Test het Wila E2M® systeem en win een Ipad mini!

Om te ervaren hoe eenvoudig Wila's E2M® systeem is, kunt u tijdens de Techni-Show op onze stand deelnemen aan de E2M® wedstrijd. Hierbij 'schuift' u een gereedschap zo dicht mogelijk naar een bepaalde positie. De persoon die het gereedschap zo dicht mogelijk naar de eindstreep schuift, wint een Ipad mini. Aan het einde van elke beursdag wordt de dagwinnaar bekend gemaakt.

 

Dus test het Wila E2M® systeem, schuif jezelf naar de overwinning en win een Ipad mini!

Noviteiten Techni-Show: E2M systeem

Mogelijkheden voor zwaarder gereedschap uitgebreid!

Het E2M® lagersysteem is speciaal ontwikkelt voor snel en veilig wisselen van New Standard gereedschap. Het is nu ook beschikbaar voor New Standard Boven- en Ondergereedschappen zwaarder dan 12,5kg.

 

De voordelen van het Wila E2M® systeem:

  • Supersnel wisselgemak voor zwaarder gereedschap (>12,5kg).
  • Verbeterde veiligheid m.b.t. wisselen.
  • Eenvoudiger zwaar gereedschap wisselen door één operator samen met de PBP ToolStation.
Lees meer over het E2M® systeem>>

Noviteiten Techni-Show: PBP ToolStation

Wisselt gereedschap supersnel en veilig!

Met het Wila E2M® systeem wisselt u gereedschap veiliger en eenvoudiger. Het Wila PBP ToolStation doet nog een schepje bovenop uw productiviteit en biedt tegelijkertijd volop ruimte aan uw gereedschap.

 

Lees meer over de PBP ToolStation>>

Noviteiten Techni-Show: Smart Tool Locator

Winst voor uw productiviteit!

Tijdens de Techni-Show werpt Wila letterlijk nieuw (led)licht op gereedschap wisselen met de Smart Tool Locator. Wisselgemak en -snelheid nemen met deze innovatie opnieuw toe! Dankzij de slimme liniaal met ledverlichting is het voortaan in één oogopslag helder waar de tooling in de klemming moet komen. De operator ziet onmiddellijk op welke locatie het plaatmateriaal gebogen moet worden.

 

De Smart Tool Locator is bekroond tot de 'Innovator' status door de jury van de Techni-Show 2014.

  

Lees meer over de Smart Tool Locator>>