Buig nu je toekomst in de juiste richting!

Al ruim 85 jaar is WILA producent, en tevens marktleider van hoogwaardige klemsystemen en gereedschappen ten behoeve van kantpersen. Deze kwaliteit is terug te vinden in alle facetten van de organisatie, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. WILA telt 265 man personeel met een eigen Research & Development afdeling, productie en wereldwijde verkooporganisaties in Nederland, de VS en China.

Wil je bij een internationaal succesvol bedrijf aan de slag en heb je affiniteit met techniek? Solliciteer dan bij WILA! Je open sollicitatie of stageaanvraag is ook welkom.

Vacatures:

Agenda

Bij WILA vinden we het belangrijk om op een informele manier kennis te kunnen maken met ons bedrijf. Daarom staan wij regelmatig bij bijvoorbeeld informatiemarkten of organiseren een rondleiding door onze fabriek.
In onze agenda kun je de komende events vinden.


dinsdag 13 juni 2017

Netwerkevent/Innovatiemarkt Universiteit Twente

Tijdens het finale event van de UT Challenge*, georganiseerd door de Universiteit Twente, is WILA aanwezig op het bijbehorende netwerkevent/informatiemarkt voor studenten. Dus ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of wellicht je toekomstige werkgever? Kom gerust langs op onze stand en maak ...

Lees meer »


® WILA 2017 - Webdesign & CMS: Frappant