woensdag 13 november 2019

WILA start met bouw tweede productievestiging in Lochem

De handtekeningen zijn gezet! Vanochtend hebben wij samen met hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem de papieren getekend om te kunnen starten met de bouw van onze tweede productievestiging in Lochem. Door de forse groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt én om klaar te zijn voor de toekomst is de bouw van een tweede productielocatie noodzakelijk. Aan de Kwinkweerd, tussen TKF en Praxis, zal de tweede locatie zich toespitsen op het maken van de kantpersgereedschappen. Terwijl de bestaande locatie aan de Goorseweg het hoofdkantoor blijft en de fabriek aldaar opnieuw ingedeeld wordt om de gereedschapshouders optimaal te kunnen produceren. 

In januari zal worden gestart met de eerste werkzaamheden. Onze hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem zal worden ondersteund door Alferink installatietechniek uit Groenlo en onze architect Maas Architecten uit Lochem. 

Handtekening-bouw-lochem
V.l.n.r.: Wim Maas (Maas Architecten), Jan Brunshorst (Kreunen Bouw), Frank Rouweler (WILA), Hans Willemsen (WILA), Bart Kempers (WILA) en Jorrit Hulshof (Maas Architecten). ©Elmar Jense

WILA start met bouw tweede productievestiging in Lochem

® WILA 2020 - Webdesign & CMS: Frappant