vrijdag 2 maart 2018

WILA neemt deel aan TechniShow 2018

Van 20 tot en met 23 maart vindt de TechniShow plaats. De TechniShow presenteert het grootste platform voor de maakindustrie van de Benelux. Je vindt hier innovaties, demonstraties en presentaties op gebied van industriële productietechnieken en verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen. 

WILA innovaties tijdens TechniShow

Ook WILA is aanwezig tijdens de TechniShow. WILA presenteert een aantal innovaties die perfect aansluiten bij Industrie 4.0. WILA’s Tooling Identification and Positioning System is een intelligent systeem dat geïmplementeerd kan worden in het kantpers klemsysteem. Naast deze innovatie zorgt de WILA Webshop ervoor dat de keten vanaf het beginstadium gedigitaliseerd wordt. Deze automatiseringsslag versnelt het proces en reduceert de kans op fouten. De WILA Tool Advisor, onze intelligente online software, stelt daarnaast de gebruiker in staat om het meest optimale gereedschap te ontwerpen bij een specifiek buigvraagstuk. Volstaat een standaard gereedschap niet, dan kan er direct een special worden gecreëerd en online worden besteld. 

Om deze automatiseringsslag nog verder door te voeren, heeft WILA ook haar vernieuwde ATC-G7 Gripper ontwikkeld. In combinatie met het Tooling Identification and Positioning System (TIPS) zijn de diverse gereedschap set-ups niet langer de beperkende factor in de verscheidenheid van producten. De robot kan met de ATC-G7 Gripper de New Standard gereedschappen volledig onbemand snel en efficiënt wisselen.  

Wij zien u graag op onze stand tijdens de TechniShow waar wij onze innovaties toelichten. U vindt ons in hal 7, stand B068.

Interesse? Vraag nu je gratis kaart aan via onderstaande button!

TechniShow

WILA neemt deel aan TechniShow 2018

® WILA 2019 - Webdesign & CMS: Frappant