dinsdag 7 februari 2017

WILA lanceert 'Tool Advisor': Snel en gemakkelijk online gereedschapsadvies!

Een aantal maanden na de succesvolle lancering van WILA's Webshop, lanceert WILA haar revolutionaire Tooling Software: de WILA Tool Advisor. Deze high-end engineeringstool stelt de eindgebruiker in staat online te bepalen welk kantpersgereedschap het meest geschikt is voor een specifiek buigvraagstuk.

De Tool Advisor is voor het eerst geïntroduceerd tijdens de EuroBlech en Fabtech en is nu gelanceerd in de WILA Webshop. Mocht u al een Webshop account hebben, dan kunt u direct met de Tool Advisor aan de slag.

Optimaal advies

Om een zo optimaal mogelijk advies te genereren, biedt de Tool Advisor de mogelijkheid aanvullende gegevens in te voeren. Gegevens als type kantpers, eventuele WILA gereedschappen, type kantpersgereedschap alsmede soort en dikte van het te buigen materiaal. Bovendien kan de eindgebruiker een tweedimensionale schets maken van zijn plaatproduct. 

Op basis van al deze gegevens komt de WILA Tool Advisor tot een passend advies.
Daarbij wordt eerst vastgesteld of een gereedschap uit het bestaande WILA New Standard Premium assortiment matcht met het buigvraagstuk. Zo mogelijk worden zelfs verschillende gereedschapssuggesties gedaan. Waarbij zaken als prijs, belastbaarheid en algemene inzetbaarheid nader worden gepreciseerd.

Ontwerp je eigen Special

Indien het gewenste gereedschap niet beschikbaar is als standaard oplossing, is het mogelijk om een speciaal gereedschap te ontwerpen en te bestellen via onze Webshop. Prijs en levertijd worden voor alle specials direct online getoond.

Na eenmalige Webshop registratie is de Tool Advisor beschikbaar via: webshop.wila.nl/tool-advisor

Indien u vragen heeft over de Tool Advisor, neemt u gerust contact met ons op: +31(0)573 289 890.

WILA lanceert 'Tool Advisor': Snel en gemakkelijk online gereedschapsadvies!

® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant