maandag 13 maart 2017

WILA 'Smart Industry Ambassadeur'

WILA mag zich sinds vorige week officieel 'Smart Industry Ambassadeur' noemen van Nederland. Daarmee ondersteunen wij het Smart Industry doel dat de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie versterkt door het versnellen van de digitalisering van processen.

Bij WILA is Smart Industry al enige tijd terug te vinden in haar fabrieksprocessen. Robot manufacturing cells (RMC’s) en slimme meetmachines worden ingezet om te communiceren met elkaar, fouten op te sporen en tijdig te herstellen. De interactie tussen mens en machine wordt hierbij tevens geoptimaliseerd. Doordat de machines fouten opsporen kan er efficiënter door de werknemer worden gehandeld. Mede door deze automatisering en direct optreden van de werknemer worden de processen nauwkeuriger waardoor er sneller en duurzamer geproduceerd kan worden.

Daarnaast sluit het lanceren van de WILA Webshop perfect aan bij de Smart Industry ontwikkelingen. Ons e-commerce model zorgt ervoor dat de gehele keten van eindgebruiker tot productieproces, naar keuze, volledig gedigitaliseerd (middels eigen ontwikkeld ERP systeem) en papierloos kan worden uitgevoerd. Tevens wordt het proces verkort doordat er zonder tussenkomst van WILA offertes opgevraagd kunnen worden en producten direct kunnen worden besteld via de webshop. Door deze automatiseringsslag versnelt het proces, worden menselijke handelingen tot een minimum beperkt en reduceert de kans op fouten.

Lees meer over Smart Industry op www.smartindustry.nl

WILA 'Smart Industry Ambassadeur'

® WILA 2019 - Webdesign & CMS: Frappant