Verkooptrainingen

Wij bieden verschillende verkooptrainingen aan voor zowel klanten die meer over WILA's producten willen leren als voor klanten die meer de diepte in willen gaan. 

Deze cursussen bestaan uit: 
 1. Verkooptraining (Basis)
  In deze training komt het volgende aan bod: algemene kennis over WILA; de kantpersgereedschapsmarkt; ons toepassingsgebied en productgroepen, de gereedschapsselectie en het verkoopproces. Na deze training bent u in staat om de toegevoegde waarde van WILA te promoten in vergelijking tot andere oplossingen in de markt. 
  Lees meer »

 2. Verkooptraining (Gevorderd)
  In deze training worden een aantal zaken uit de basistraining naar voren gebracht zoals algemene kennis over WILA; de kantpersgereedschapsmarkt; ons toepassingsgebied en productgroepen, de gereedschapsselectie en het verkoopproces. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op buigmethoden, de toegevoegde waarde van WILA producten en speciale applicaties. Na deze training kunt u de eindgebruiker helpen met het kiezen van het juiste gereedschapssysteem en gereedschappen voor een specifieke buigtoepassing.
  Lees meer »

 3. Verkoop 'opfris' training
  In deze training geven we u een korte update over WILA, de kantpersgereedschapsmarkt, ons toepassingsgebied en productgroepen. Ook besteden wederom kort aandacht aan 'hoe het juiste gereedschap te selecteren' en het verkoopproces. Daarnaast bespreken we uitvoerig onze laatste productontwikkelingen en de voordelen daarvan. 
  Lees meer »

 4. Retrofit training
  De retrofit training geeft algemeen inzicht in WILA, de kantpersgereedschapmarkt, ons toepassingsgebied en product groepen. Daarnaast gaan we dieper in op verschillende oplossingen voor het retrofitten van een bestaande kantpers met het WILA gereedschapssysteem. 
  Lees meer »

 5. Webshop en Tool Advisor training
  In deze training leert u hoe u uw klanten beter kunt ondersteunen door middel van een praktische training op de WILA Tool Advisor en Webshop.
  Lees meer »

Heeft u niet de training gevonden die u zocht? 

Voor zowel onze Verkoop - als servicetrainingen bieden we ook een klantspecifieke training aan. Op uw aanvraag kan vrijwel ieder onderwerp hierin behandeld worden. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken: academy@wila.nl.
Verkooptrainingen


® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant