Sales en service

De kwaliteit van WILA is terug te vinden in alle facetten van onze organisatie. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in onze hoogwaardige producten, ontworpen met als doel uw productiviteit te maximaliseren (Press Brake Productivity!). Om blijvend toegevoegde waarde te realiseren investeert WILA volop in R&D, moderne productieprocessen en haar dienstverlening. Met deze drie disciplines onder één dak, kan WILA  snel inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en specifieke klantvragen. Praktijkervaringen kunnen worden gesimuleerd om zodoende snel en adequaat oplossingen aan te dragen. WILA beschikt over een professionele Kwaliteitsafdeling met geautomatiseerde meetstations in geconditioneerde ruimtes zodat productspecificaties 100% gegarandeerd zijn (zie foto).

Support

Een team van zeer kundige account managers staat u bij voor het beantwoorden van al uw dagelijkse vragen met betrekking tot offertes, levertijden, verpakkingen, transport en klachten. Daarnaast beschikken wij over een wereldwijd netwerk van distributeurs die u ook lokaal van dienst kunnen zijn. Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van de voor u meest geschikte distributeur. 

Engineering

Voor klantspecifiek advies en maatwerkoplossingen staat ons team ervaren Technical Sales Engineers voor u klaar. Hun uitgebreide productkennis én proceskennis maakt dat zij u perfect kunnen adviseren en de juiste oplossing kunnen aandragen. Zij beschikken onder andere over moderne software tools die buigproblematieken kunnen simuleren om te komen tot het meest optimale gereedschapontwerp. Daarnaast adviseren zij u graag over klemsystemen en bomberingen. Indien u uw huidige kantpers wilt optimaliseren zijn er diverse mogelijkheden om uw machine te upgraden en zodoende op een gunstige manier te kunnen beschikken over de laatste stand van de techniek en dus uw productiviteit te verbeteren.

Service

Service is een grote prioriteit bij WILA. Indien u een vraag heeft over de installatie of onderhoud van WILA's New Standard gereedschappen, klemmingen of bomberingen dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via service@wila.nl of via +31(0)573 289 850. Indien u vragen heeft over het repareren of monteren van WILA's New Standard gereedschappen, klemmingen of bomberingen dan helpen wij u graag verder. Om u beter van dienst te kunnen zijn, wordt gevraagd het WILA serienummer, een duidelijke beschrijving van het probleem en foto's mee te sturen. 

Training & Opleiding

WILA beschikt over een modern opleidingscentrum waar tal van trainingsprogramma’s worden aangeboden. Dit kan variëren van producttrainingen en bijscholing over nieuwe producties en innovaties tot en met  uitvoerige trainingen op het gebied van het maximaliseren van de productiviteit van kantpersgereedschap en kantpersgereedschapsystemen. WILA heeft in haar rijke historie een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die wij middels overzichtelijke presentaties met u willen  delen. Tevens beschikt WILA in haar opleidingscentrum over een hoogwaardige kantpers zodat er in haar trainingen ook volop ruimte is voor “hands-on” ervaring. Er kunnen buigproblematieken worden voorgelegd, diverse materialen en coatings worden getest,  proefzettingen worden gemaakt etc. Bovendien kunt u in ons opleidingscentrum al onze producten en meest recente innovaties bekijken. Natuurlijk zijn we gaarne bereid u in de fabriek rond te leiden om u de gelegenheid te geven de kwaliteit van onze processen met eigen ogen te aanschouwen.
Sales en service


® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant