Productgroepen

New Standardƒ. De standaard

WILA's New Standard gereedschapsystemen vormen de internationale standaard in kwaliteit en productiviteit. Om flexibel op iedere wens en elke kantpers in te kunnen spelen, is WILA New Standard buiggereedschap onderverdeeld in twee productlijnen: New Standard Premium en New Standard Pro.


New Standardƒ Premium

Het meest hoogwaardige kantpersgereedschap, waarin alle expertise en ervaring van WILA samenkomen. Deze hoog gewaardeerde productlijn van WILA heeft een internationale reputatie als het gaat om gereedschap voor het buigen van plaat  met extreme toleranties en uiterst complexe eisen. New Standard Premium wordt door plaatverwerkende industrieën over de hele wereld gewaardeerd om zijn prestaties en kwaliteit.


New Standardƒ Pro

Dé standaard als de eisen voor buigtoepassingen minder extreem zijn, maar kwaliteit en productiviteit wel degelijk tellen. New Standard Pro is een in alle opzichten volwaardige productlijn voor kantpers gereedschappen met een beperkte werkhoogte. De intelligente combinatie van klemsysteem en gereedschap zorgt voor een perfect buigresultaat.


American Style

De WILA productlijn speciaal voor de Noord-Amerikaanse markt. American Style kantpers gereedschappen en accessoires zijn door WILA zorgvuldig op de Amerikaanse wijze van plaatbuigen afgestemd. Deze productlijn is uitstekend geschikt voor alle kantpersen met een American Style opname en opspansleuf. Vanzelfsprekend bevindt de kwaliteit zich op WILA niveau.

Custom Made kantbankgereedschap

Maatwerk voor zeer specifieke eisen
Met New Standard gereedschapssystemen, in combinatie met het Universal Press Brake concept, biedt WILA een scala van oplossingen voor vrijwel iedere buigtoepassing. Er zijn echter altijd eisen en situaties die afwijken van de gangbare oplossingen. Ook dan is WILA kwaliteit vanzelfsprekend beschikbaar. De Custom Made uitvoeringen van WILA kantpers gereedschap worden speciaal op maat ontwikkeld volgens de specificaties die u wenst. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Productgroepen
® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant