New Standardƒ kantpers gereedschapsystemen

De standaard in buigtechnologie

New Standard kantpers gereedschap van WILA is de toonaangevende standaard in buigtechnologie. Duurzame kwaliteit zorgt voor constante prestaties en de best denkbare productiviteit voor elke toepassing in plaatbuigen. WILA gereedschap systemen kennen 3 categorieën:


New Standardƒ Tool Holders

Perfecte match met elk gereedschap
New Standard Tool Holders maken supersnel gereedschap wisselen mogelijk. Ze vormen een uitgebalanceerde combinatie met New Standard gereedschappen. Bekroonde WILA innovaties als de Safety-Click®, de Smart Tool Locator® en het E2M® systeem maken het wisselen daarbij steeds makkelijker en veiliger.

Bekijk WILA's Product assortiment »

New Standardƒ Tooling

Gereedschappen voor elke buigopdracht
Geen buigtoepassing of er is WILA gereedschap voor. Het veelzijdige assortiment New Standard Tooling verzekert u altijd van de juiste oplossing en maximale productiviteit. Deze gereedschappen vormen een combinatie met New Standard Tool Holders. Elk type plaat is met New Standard gereedschappen op iedere gewenste manier te buigen. Door de uitzonderlijk lange levensduur is deze zekerheid ook na jaren nog gegarandeerd. 

Bekijk WILA's Product assortiment »

New Standardƒ Components

Uitgebreide keuze in accessoires
Een slim doordacht assortiment accessoires voor kantpersgereedschap zorgt voor optimale flexibiliteit. WILA biedt een ruime keuze uit extra componenten en randapparatuur, naadloos aansluitend op New Standard Tooling en New Standard Tool Holders. Van beschermfolie en Safety-Clicks®, tot efficiënte opslag van gereedschappen: u vindt het bij WILA.

New Standard&#402 kantpers gereedschapsystemen


® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant