Privacy Policy

Laatst gewijzigd op: 11 april 2018. 

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle websitebezoeken met WILA, Goorseweg 7, 7241 DB, Lochem (KVK 08031486).

WILA B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens van onze klanten. Wij respecteren de privacy van onze klant en nemen uiteraard de wettelijke bepalingen betreffende gegevensbescherming en -beveiliging in acht. Hoe wij dit doen kunt u lezen in onze privacy- en cookieverklaring hieronder. 

Persoonsgegevens
Bij het gebruik van de WILA website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven (zoals invullen van contactformulier of aanmelden voor nieuwsbrief) of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat WILA bepaalde persoonsgegevens opslaat. Wij gebruiken persoonsgegevens voor het gebruik maken van de functionaliteiten van de WILA website; relatiebeheer en het verkrijgen van inzichten in het gebruik van onze website. De gegevens die verwerkt worden zijn: naam, e-mailadres, telefoonnummer, cookie ID, klik- en surfgedrag en browserinformatie. Deze gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard om bovenstaande doeleinden te kunnen bereiken. 

Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. U kunt uw toestemming te allen tijde herroepen. Neemt u in dit geval contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0) 573 2 89 850 (of via Goorseweg 7, 7241 DB Lochem, info@wila.nl). 

Wij maken daarnaast gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. Mocht u een klacht willen indienen vanwege het schenden van uw persoonsgegevens, dan heeft u altijd het recht dit te doen via de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Cookies op WILA.nl
Cookies zijn kleine stukjes informatie die op je computer opgeslagen worden bij het bezoeken van een website en die gebruikt wordt om bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren te onthouden. Ook WILA maakt samen met derde partijen gebruik van cookies. U kunt het plaatsen van cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen via de browser. Indien u deze cookies uitzet, kunt u niet van alle functionaliteiten van de WILA website gebruik maken.

Bij WILA worden verschillende soorten cookies gebruikt:
1. Strikt noodzakelijke cookies (functionele cookies)
Deze functionele cookies zijn noodzakelijk om deze website te laten functioneren. Zonder deze cookies werkt de WILA website niet optimaal. Bijvoorbeeld om ons cookiebeleid te accepteren.

2. Analytische cookies
WILA werkt met verschillende statistiekentools en gebruikt deze analytische cookies (met uw toestemming) om bijvoorbeeld te meten waar onze bezoekers vandaan komen en welke delen van de website er bezocht zijn. Deze cookies zijn voor ons van groot belang om de site te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken. 

3. Retargeting/tracking cookies 
De retargeting/tracking cookies worden met uw toestemming gebruikt om een (anoniem) profiel van uw surfgedrag op te bouwen. Zo kunnen advertenties worden afgestemd op uw interesses. 

 De gemeten gegevens worden alleen door WILA verwerkt en worden nooit aan derden verschaft, tenzij wettelijk verplicht.


® WILA 2018 - Webdesign & CMS: Frappant