Over WILA

We Live Press Brake Productivity

Al ruim 85 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Ons doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werken we wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in onze hoogwaardige producten. Deze kwaliteit is terug te vinden in alle facetten van onze organisatie waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën.  WILA telt ruim 350 man personeel met eigen R&D, productie en wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, de VS en China.

De toonaangevende positie van WILA in de internationale plaatverwerkende industrie is stevig gefundeerd op de 5 WILA waarden:

Nauwkeurig

New Standard kantpersgereedschappen van WILA garanderen de meest extreme nauwkeurigheid. De combinatie van New Standard Tooling met Tool Holders biedt de meest verfijnde instelmogelijkheden om horizontale (Tx) en verticale (Ty) toleranties perfect te elimineren.

Duurzaam

New Standard gereedschappen van WILA hebben een lange levensduur. New Standard Premium kantpers gereedschappen zijn CNC-diepgehard (56-60 HRc) op de buigradii en daardoor extreem slijtvast. Het hoge prestatieniveau is duurzaam gegarandeerd, de slijtage minimaal.

Flexibel

Het Universal Press Brake concept maakt WILA buigtechnologie flexibel toepasbaar voor elke  kantpers. Het is mogelijk zelf het kantpers gereedschapssysteem samen te stellen en nauwkeurig af te stemmen op type plaat, bewerking, seriegrootte en omstelfrequentie.

Snel

De bekroonde WILA buigtechnologie maakt de meest efficiënte wissel van elk type onder- en bovengereedschap mogelijk, ook zwaar kantpers gereedschap. De snelheid, ergonomie en veiligheid bevinden zich op het hoogste niveau.

Veilig

Veiligheid voor de operator is een specialisme van WILA. Onze passie voor veiligheid heeft grensverleggende veiligheidsinnovaties voor kantpersen opgeleverd. Zo zijn bijvoorbeeld New Standard en American Style bovengereedschappen (≤12,5 kg) standaard uitgerust met het bekroonde WILA Safety-Click® mechanisme.

Over WILA


® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant