Coating: OZU-ZN

Belangrijke tijdwinst met OZU-ZN
Verwerkt u veel thermische en elektrolytische verzinkt plaatmateriaal? En wilt u maximale productiviteit, ongehinderd door continu reinigen van gereedschap? Dan biedt OZU-ZN, dé oplossing!

Vaak moet de operator al na zo’n 10 zettingen het gereedschap reinigen. Er heeft zich dan zoveel zink op de buigradii verzameld dat de plaat vast gaat zitten. Schoonmaken in plaats van buigen kost tijd en dus productiviteit. Door het aanladen beschadigt de plaat bovendien eerder.

Speciale coating
De OZU-ZN is voorzien van een speciaal ontwikkelde coating die op WILA CNC diepgeharde ondergereedschappen wordt aangebracht. Deze beschermende laag voorkomt zinkafzetting op de buigradii. De schoonmaakbeurten, een remmende factor in het buigproces, behoren daardoor tot het verleden. Uw productiviteit gaat met sprongen vooruit!

Er zijn gebruikers bekend, die zonder schoonmaken met één gereedschap tot meer dat 100.000 zettingen wisten te komen. Het resultaat: veel minder oponthoud en een evidente toename in productiviteit. WILA OZU-ZN heeft daarmee al in korte tijd z'n effectieve eigenschappen dubbel en dwars bewezen.

De voordelen:

  • Geen zinkaanslag op de buigradii.
  • Schoonmaken behoort tot het verleden.
  • Geen tijdverlies, dus hogere productiviteit.
  • Veel minder kans op plaatschade.
  • Voorkomt roestvorming op het ondergereedschap.
  • Nog langere standtijd van het ondergereedschap.
  • Plaat gaat niet meer vastzitten in de groef; een belangrijk voordeel bij automatisering.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de WILA OZU-ZN coating en wilt u meer informatie? Neem dan contact op via +31(0)573 289 850 of vul het contactformulier in.
Coating: OZU-ZN

® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant