Kantpers productiviteit

WILA is marktleider op het gebied van kantpers gereedschapsystemen voor kantpersbouwers en kantpersgebruikers over de hele wereld. Onze state-of-the-art oplossingen zijn in de ruim 85 jaar van ons bestaan uitgegroeid tot de internationale standaard. Werken met WILA producten is zeker zijn van buigtechnologie voor en door perfectionisten, met kantpersproductiviteit als belangrijkste focus.  

De toegevoegde waarde van WILA

De juiste match tussen machine, gereedschap en operator is dé voorwaarde voor productiviteit in plaatbuigen. De compromisloze kwaliteit en innovatieve kracht van WILA worden vertaald in een uitgebalanceerde combinatie van kantpers en gereedschap. Een onmisbare toegevoegde waarde, gebaseerd op de unieke WILA benefits: Nauwkeurigheid, Duurzaamheid, Flexibiliteit, Snelheid en Veiligheid.

Innovatie en samenwerking: co-engineering

Om de productiviteit van de kantbank naar een steeds hoger peil te brengen, investeert WILA continu in nieuwe technologieën. We zijn trots op de intensieve samenwerking met alle belangrijke kantpersbouwers. Daarnaast is co-engineering een belangrijk begrip bij WILA. Ervaringen worden constant uitgewisseld, van ideeën voor innovaties, het optimaliseren van onze New Standard gereedschappen en gereedschapssystemen tot aan de werkcondities. Zo verleggen we voortdurend de grenzen van de kantpers en spelen wij in op de veranderende wensen van onze klanten.

Universal Press Brake Concept

Het WILA Universal Press Brake concept maakt elke kantpers universeel. WILA gereedschap is gemakkelijk af te stemmen op het specifieke product, de seriegrootte en de omstel frequentie. Elke kantpers is uit te rusten met WILA kantpersgereedschap in de uitvoering New Standard Premium, New Standard Pro en American Style. WILA biedt ook customized systemen voor maatwerk. Door de modulaire opbouw van het producten programma zijn onze oplossingen in iedere markt toepasbaar. De gebruiker geniet dus alle vrijheid.

Kwaliteit is de standaard

De productkwaliteit van WILA is van een duurzaam hoog kaliber. De levensduur van onze  producten is uitermate lang. Ook bij continu intensief gebruik functioneren WILA kantpers gereedschappen na lange tijd nog of ze nieuw zijn. Kwaliteit is tevens bedieningscomfort en ergonomie. Kortom, kwaliteit in dienst van gemak en efficiency en uiteindelijk productiviteit.

Wilt u meer weten over onze buigtechnologie? Technische details en productspecificaties vindt u in het WILA Kenniscentrum.
Kantpers productiviteit


® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant