Heavy Duty segment

Het WILA New Standard assortiment heeft naast het standaard productenprogramma tevens een pakket New Standard Premium gereedschappen en gereedschaphouders speciaal voor het buigen van dikkere plaat: het Heavy Duty segment.  In dit segment kunnen de gereedschaphouder boven (klemming) en de gereedschapshouder onder (bombering en opspanbak) een maximum belasting aan van maar liefst 800 T/meter.

Heavy Duty gereedschap
Het Heavy Duty segment bevat tevens speciale gereedschappen die nodig zijn voor het buigen van dikkere plaat. De gereedschappen zijn uiteraard groter en zwaarder. Om net zoals het standaard New Standard gereedschap met Safety-Click® dezelfde veiligheid en snelheid te behouden als bij de zware variant, is het E2M®(Easy to Move) lagersysteem ontwikkeld voor zowel boven- als ondergereedschap.  De lagers in het gereedschap zijn letterlijk in een handomdraai te activeren waardoor het gereedschap ‘gelift’ wordt en direct eenvoudig, snel en veilig te verplaatsen is. 


Daarnaast is er rondom de bombering of opspanbak de mogelijkheid om ‘pilaren’ te plaatsen zodat ondergereedschappen ondersteund worden om een veilig buigproces te garanderen. Ook worden Guards met een uitrolbeveiliging ten zeerste aanbevolen zodat gereedschappen veilig in- en uitgeladen kunnen worden.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over de Heavy Duty lijn?  Neemt u gerust contact op via info@wila.nl of +31(0)573 289 850.

Heavy Duty segment

® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant