Easy to Move® (E2M)

Het WILA Easy to Move® (E2M) lagersysteem bestaat uit speciale lagers in de gereedschappen die u in staat stellen snel en veilig (vaak zware) gereedschappen te wisselen. Door het toenemende wisselgemak wordt de omsteltijd aanzienlijk verkort wat zorgt voor een krachtige impuls gelet op de productiviteit.

Letterlijk in een handomdraai zijn de E2M® lagers in het gereedschap te activeren, waardoor het (zware) gereedschap eenvoudig, veilig en snel verplaatst kan worden. Daarmee wordt tevens het werk voor de operator ergonomisch stukken minder belastend. Het E2M® systeem is beschikbaar voor alle New StandardWILA-symbol boven- en ondergereedschappen, zwaarder dan 12,5 kg.

E2M® Guards
Indien gereedschappen uitgerust zijn met het E2M® lagersysteem wordt het gebruik van E2M® Guards met uitrolbeveiliging ten zeerste aangeraden. De speciale uitrolbeveiliging is zo ontworpen dat E2M® gereedschappen niet uit de klemming kunnen rollen zonder het deblokkeren van de E2M® Guard.

Meer informatie
Wilt u weten welke mogelijkheden E2M® voor u te bieden heeft? Vult u dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn tevens telefonisch en per mail te bereiken via +31(0)573 289 850 en info@wila.nlEasy to Move® (E2M)

® WILA 2019 - Webdesign & CMS: Frappant