maandag 26 oktober 2015

Product Catalogus compleet vernieuwd

De WILA Product Catalogus is compleet vernieuwd. Behalve een nieuwe 'look and feel' heeft de catalogus een aantal wijzigingen ondergaan met betrekking tot het productaanbod. De Heavy Duty lijn van Klemmingen, Bomberingen en Opspanbakken alsmede de Heavy Duty gereedschappen zijn samengevoegd in deze product Catalogus.

De hoofdstukken in deze catalogus zijn onderverdeeld in drie categorieën: Tool Holders, (Klemmingen, Bomberingen en Opspanbakken), Tooling (gereedschappen) en Componenten. Zowel de Tool Holders als het Tooling hoofdstuk bevat een uitgebreide factsheet met een overzicht van verscheidene modellen die beschikbaar zijn alsmede de specificaties. Deze factsheet ondersteunt de klant de meest geschikte producten te kiezen passende bij de behoefte.

Nieuw: Tooling en Tool Holders
Er zijn tevens nieuwe producten toegevoegd aan de catalogus: De Smart Tool Locator voor Tool Holders en een nieuwe lijn van New Standard Premium Pneumatische klemsystemen.

Daarnaast is er ook een reeks gereedschappen toegevoegd aan het New Standard Premium programma, zoals verscheidene bovengereedschappen en dichtdrukgereedschappen,

Open Catalogus »
Open 'What's New'? »

Product Catalogus compleet vernieuwd

® WILA 2019 - Webdesign & CMS: Frappant