CRM7 & CRM 14 motoren

WILA’s CRM7 motor is een CNC gestuurde aandrijfmotor die het mogelijk maakt, door middel van de opnamesleuf die doorloopt in de motor, ondergereedschappen aan beide zijden zeer eenvoudig horizontaal in- en uit te voeren.  Bedieningsgemak en efficiëntie nemen met deze motor opnieuw toe. De CRM7 motor wordt standaard aan de rechterzijde van de Crowning aangebracht.

Op iedere New Standard Pro Crowning (NSCR-I) wordt de CRM7 motor als standaard uitrusting geleverd met een maximum lengte tot en met 4.250 mm. Boven de 4.250 mm wordt de New Standard Pro Crowning (NSCR-I) voorzien van de huidige CRM 12 motor.

CRM 14

De CRM 14 motor is een buismotor die standaard op iedere New Standard Premium Crowning wordt geplaatst met een lengte tot en met 6120 mm. Langere lengtes worden voorzien van de reeds bestaande motor CRM 12. Deze motor blijft tevens (optioneel) leverbaar voor kortere lengtes.

Het grote voordeel van de CRM 14 motor ten opzichte van de CRM 7 is, naast een hogere nauwkeurigheid en snelheid, het toepassen van een hoekmeetsysteem. Geleidingen kunnen zowel aan de voor- als achterzijde worden geplaatst. De CRM 14 motor is leverbaar in 2 uitvoeringen: CRM 14-I en CRM 14-K.

CRM 14-I

De CRM 14-I buismotor is geïntegreerd in de onderbalk en kan bij een minimale breedte van 90 mm in de onderbalk worden ingebouwd. Het grote voordeel van deze geïntegreerde motor is dat de motor zich geheel in/onder de onderbalk bevindt, waardoor deze optimale buigvrijheid biedt aan beide kopkanten. Tevens is er de mogelijkheid om gereedschappen, net als bij bovengenoemde CRM 7 motor, aan beide zijden horizontaal in- en uit te voeren. De CRM 14-I motor wordt geleverd met een spanning van 400 V-50Hz.

CRM14-I-motor
CRM 14-K
De CRM 14-K buismotor wordt aan de kopkant van de tafel geplaatst. Het horizontaal in- en uitvoeren van gereedschappen is in deze uitvoering tevens mogelijk. De CRM 14-K motor wordt geleverd met een spanning van 400 V-50Hz.

CRM14-K-motor

Meer informatie
WILA voorziet u graag van advies indien u vragen heeft over de motoren. Bent u specifiek op zoek naar de handleiding betreffende de CRM7 motor? Meldt u dan aan op onze Brandportal.
CRM7 & CRM 14 motoren

® WILA 2022 - Webdesign & CMS: Frappant