NL  GB  DE
 Zoek
Home  »  Accessoires  »  Tooling Gripper  »

Tooling Gripper

On demand gereedschap wisselen
Met de Wila ATC-G6 tooling gripper kunnen gerobotiseerde kantpersen kleine batches van verschillende producten automatisch en in willekeurige volgorde buigen. "On demand" buigen wordt met deze geavanceerde Wila tool dagelijkse praktijk.

Onbeperkte variatie in seriegrootte
De gereedschapsopstelling van uw kantpers is niet langer een beperking voor de seriegrootte. Met de gripper past de robot of manipulator de configuratie van het gereedschap supersnel aan en kan hij direct het volgende onderdeel buigen.

Gripper ATC-G6

Geschikt voor automatisch wisselen van alle bestaande modellen van ons New Standard gereedschapsprogramma (de gerobotiseerde gereedschapswisselaar is niet inbegrepen).

Docking Station                        ATC-Adapter BIU                           ATC-Adapter OZU 

                       

Geschikt voor alle bestaande modellen van ons New Standard gereedschapsprogramma die zijn voorbereid voor automatisch wisselen. Kan in elke horizontale positie worden geplaatst binnen bereik van de robot. Alle New Standard bovengereedschappen (BIU) met een lengte van 20 - 100 mm kunnen in combinatie met deze ATC-adapter automatisch door de ATC-6G Gripper worden gewisseld. De ATC-6G Gripper zal daarbij gebruikmaken van de Safety-Click! Max. Gereed- schapsgewicht15 kg. De adapter kan worden geplaatst in nieuwe en bestaande BIU-bovengereedschappen. Alle New Standard onder -gereedschappen (OZU) met een lengte van 20 – 100 mm kunnen in combinatie met deze ATC-adapter automatisch door de ATC-6G Gripper worden gewisseld. Max. gereed- schapsgewicht 15 kg. De adapter kan worden geplaatst in nieuwe en bestaande OZU-ondergereedschappen. 

ATC-G6 Gripper specifications

Grootte

Ø50 *210 mm

Gewicht

1,5 kg

Wisseltijd

5 seconden

Max. Gereedschasgewicht

15 kg

Min.-max. gereedschapslengte

l20 ~ 100 mm

Gereedschapstypen

Geschikt voor alle Wila New Standard boven- en onder gereedschappen© WILA 2014  disclaimer Wila b.v.  |  T +31 573 289 850  |  F +31 573 257 597  |  E info@wila.nl